جشنواره خوراک و صنایع‌دستی در تهران برگزار شد

معاون صنایع‌دستی استان تهران از برگزاری جشنواره خوراک و صنایع‌دستی در مرکز علمی کابردی واحد 49 خبر داد.

به گزارش میراث آریا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، پروانه حیدری گفت: این جشنواره همزمان با هفته صنایع‌دستی و با هدف حمایت از تولیدات دانشجویی و عرضه آن در بازار برگزار شد.

.معاون صنایع‌دستی استان تهران عنوان کرد: یکی دیگر از اهداف این جشنواره آشناسازی دانشجویان با رشته‌های صنایع‌دستی برای ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی است.

او افزود: در جشنواره صنایع‌دستی از دانشجویان‌برتر در رشته‌های صنایع‌دستی تقدیر شد.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 14020324530782

برچسب‌ها